Bezár Vajna Tímea egyik üzlete

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi üzlet bezár fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Vajna Tímeának bezárt az egyik fánkozója.

Vajna Tímea nemrég a TV2-nek adott interjújában elárulta, anyagi gondokkal küzd, és üzletét, a Mr. Funkot gyakorlatilag szétlopták a korábbi alkalmazottak. Pedig korábban ki is bővítette hálózatát és egy budapesti plázában is nyitott egy újabb standot.

A Ripost most utánajárt, mi a helyzet az utóbbival, és az egyik ott dolgozót sikerült megszólaltatniuk. Az illető rossz hírekről számolt be.

Sajnos én is hallottam, hogy a korábbi alkalmazottak saját zsebre dolgoztak és gyakorlatilag hazavitték a hasznot, de én már az új, lecserélődött gárdához tartozom. Egyébként már csak ma, mert szóltak, hogy holnap már nem nyit ki ez a kis stand. Ennyi volt...”

Vajna Tímeának bezár az egyik üzlete Forrás: Instagram/Vajna Timi
Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Ő Meghan Markle segítője és szövetségese a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-o-meghan-markle-segitoje-es-szovetsegese-a-kiralyi-csaladban.htmlMeghan Markle boldogulásához szüksége van egy segítőre a királyi családon belül. Kiderült, hogy ki tölti be ezt a szerepet. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek rólukhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-balazs-klari-es-korda-gyorgy-kiakadt-folyamatosan-alaptalan-pletykal-keringenek-roluk.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból. TV + Sztárok--Elmaradhat idén a Victoria's Secret divatbemutatóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-elmaradhat-iden-a-victorias-secret-divatbemutato.htmlA férfiak legnagyobb bánatára érdeklődés hiányában idén elmaradhat a Victoria's Secret fehérnemű-bemutató. TV + Sztárok--Galambos Lajcsinak nagy elvárásai vannak lánya, Bogi udvarlóival szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-galambos-lajcsinak-nagy-elvarasai-vannak-lanya-bogi-udvarloival-szemben.htmlHatározott elképzelései vannak Galambos Lajosnak arról, hogy milyen férfi való a lányához. Ahogy ő fogalmazott, nem lehet jöttment Bogi párja. TV + SztárokOrigoNem tudta feldolgozni élete tragédiáját a Jóban Rosszban sztárja: Nagy Balázs ezért jár pszichológushozhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nem-tudta-feldolgozni-elete-tragediajat-a-joban-rosszban-sztarja-nagy-balazs-ezert-jar.htmlNagy Balázs nem titkolja, hogy pszichológushoz jár: három évvel ezelőtt rossz irányt vett az élete, akkor kért segítséget. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.