Lena Dunham színésznő a vörös szőnyegen csókolta szájon Brad Pittet: a színész nem örült a spontán megmozdulásnak

Brad Pitt csók Lena Dunham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Leonardo DiCaprio legújabb filmjét reklámozza több színésztársukkal együtt. Egy ilyen eseményen történt, hogy az egyik kolléga a vörös szőnyegen hirtelen szájon csókolta a sármos színészt.

Nem számított rá Brad Pitt, hogy legújabb filmje, a Volt egyszer egy Hollywood promotálása közben egyik kollégája fogja kellemetlen helyzetbe hozni: történt ugyanis, hogy Lena Dunham a vörös szőnyegen váratlanul a színészhez lépett és szájon csókolta.

Brad Pitt egy váratlan csókot kapott kollégájától, Lena Dunhamtól Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Isabel Infantes

A sármos színész szemmel láthatóan nem örült az esetnek. A kommentelők pedig nekiestek a színésznőnek, aki egyébként a #meetoo mozgalom oszlopos tagja. Állítólag korábban már megdorgálta őt a menedzsere, amikor a szóban forgó film forgatása közben egy, a forgatókönyvben nem szerepelt villantással jutalmazta Bradet.

Tényleg megtenné? Abbahagyhatja a filmezést Brad Pitt

A visszavonulásáról csepegtethetett el információkat Brad Pitt. Az Oscar-díjas színész úgy véli, Hollywood a fiatalok játszótere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.