Aurelio élő adásban könyörgött Dominikának, hogy fogadja vissza: elmondta, az ő hibája, hogy szakítottak. 

Aurelio és Dominika szakítottak, de a celeb nem tartja ezt egy teljesen lezárt dolognak. A Mokkában bevallotta, ő tehet arról, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. Habár sokat változott, még sokkal figyelmesebbnek kellett volna lennie Dominikával.

Aurelio könyörgött DominikánakForrás: TV2

„Én nem tartom ezt még egy lezárt dolognak. Nem akarom elveszíteni az egómat meg a hiúságom. Be kell vallani, hogy én nem vagyok egy áldás egy kapcsolatban.  Nem hiába vagyok már túl több kapcsolaton is" – árulta el Aurelio.
Ha bármi történik, akkor is nagyon hálás leszek neki, mert nekem ő az egyik legfantasztikusabb nő, akit valaha megismertem" – tette hozzá, és arról is beszélt, mi vezetett a szakításhoz: csökkentenie kellett volna az éjszakai kimaradásokat, vagy legalább megbeszélni. Ráadásul Dominika mindig ott volt mellette a bajban: Aurelio édesapjának halálakor is a lány támogatta. Balfék vagyok"  – értett egyet a celeb Pachmann Péterrel, majd üzent Dominikának. „Tényleg nagyon szeretlek, és meg szeretném ezt beszélni" – mondta, majd megígérte, mindent megtesz annak érdekében, hogy lássa a változást. „Bármit megér nekem" - tette hozzá.