Nánási Pál kamerái előtt szabadult meg ruháitól a fiatal énekesnő, Tóth Andi.

Nagyon fiatalon került az X-Faktor döntőjébe Tóth Andi, aki elképesztő hangjával meg is nyerte a versenyt. A fiatal énekesnő karrierje azóta felfelé ível, számos fellépése van és saját dalai is készültek már szép számmal.

Ezúttal azonban nem a karrierje miatt került a címlapokra a szexi sztár, hanem azért, mert ledobta ruháit Nánási Pál kamerája előtt.

„Voltam már egy-egy fotózáson, de amit most Pali készített rólam, az más minőség. Az első pillanattól egy húron pendültünk, egyáltalán nem éreztem zavarban magam előtte, nagyon intelligensen kommunikált velem, ezért könnyen megszabadultam a ruháim egy részétől. Ettől függetlenül furcsa volt félmeztelennek lenni” – mesélte a Borsnak Andi.

„Magamra sem ismertem! Nagyon elégedett vagyok a képekkel, már csak azért is, mert nem vagyok teljesen kibékülve a külsőmmel, de ez a végeredményen cseppet sem látszik!
EGÉSZ JÓ CSAJ VAGYOK...”

Tóth Andi elköltözött Szabó Ádámtól

Közel másfél éve van együtt Tóth Andi Szabó Ádámmal, és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen.