Tízéves gyermeket falt fel egy krokodil a Fülöp-szigeteken

Forrás: Shutterstock / Készítette: Naypong Studio -
Fülöp-szigetek krokodil krokodiltámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krokodil áldozatául esett egy tízéves gyermek a Fülöp-szigeteken.

A fiú egy faladikban kelt át egy folyó egyik partjáról a másikra, amikor egy krokodil kirángatta a csónakból. Súlyosan megcsonkított holttestét másnap találta meg egy halász egy mangroveerdőben – közölte szerdán a rendőrség. A csónakban tartózkodott az áldozat bátyja és egy lánytestvére is, de nekik nem esett bajuk.
A tragikus eset a szülői ház közelében történt, Balabac város külterületén, Palawan tartományban, ahol előfordulnak hasonló támadások. Balabacban a hatóságok elfogtak egy csaknem ötméteres sós vízi krokodilt, amelyet egy halász megölésével gyanúsítottak.

Forrás: Shutterstock / Készítette: Naypong Studio

A hosszú hétvégére visszatér a jó időhttp://www.life.hu/news/20190814-a-hosszu-hetvegere-visszater-a-jo-ido-idojaras.htmlNincs ok az aggodalomra. Bár ma hűvös van és az eső is az ország legnagyobb részén esik, ez nem marad sokáig így. NewsOrigoA San Franciscó-i opera lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo koncertjéthttp://www.life.hu/news/20190814-a-san-francisco-i-opera-lemondta-a-szexualis-zaklatassal-vadolt-placido-domingo-koncertjet.htmlA San Franciscó-i opera kedden lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo október elejére tervezett koncertjét. Az operaház közleményben jelentette be, hogy noha az operaénekes-igazgató elleni vádak szerint a szexuális zaklatás nem San Franciscóban történt, a dalszínház elkötelezett a szexuális zaklatások elleni szigorú politikája iránt és elvárja a társulat minden tagjától, hogy szakmai viselkedésével eleget tegyen a legmagasabb szintű elvárásoknak. News--A Facebook elismerte, hogy lehallgatta egyes felhasználók beszélgetéseithttp://www.life.hu/news/20190814-a-facebook-elismerte-hogy-lehallgatta-egyes-felhasznalok-beszelgeteseit-1.htmlElismerte kedden a Bloomberg hírügynökségnek küldött közleményben a Facebook, hogy korábban – saját állítása szerint a felhasználók engedélyével – lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített. News--Elszabadult kölyökkenguruval találkozott egy biciklis Tatánál – Videóhttp://www.life.hu/news/hirdetes/20190812-elszabadult-kolyokkenguruval-talalkozott-egy-biciklis-tatanal-video.htmlA kemma.hu olvasója kerékpározás közben Naszály és Dunaalmás között videózott le egy szabadon kóborló, vélhetőleg kölyök kengurut. Hirdetés--Jelentős lehűlést hoz a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190812-jelentos-lehulest-hoz-a-hidegfront-a-heten.htmlJelentős lehűlést hoz a héten érkező hidegfront, egy-két nap alatt mindenütt mintegy 10 fokot, néhol akár többet is csökken a csúcshőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. News--Az augusztus 20-i légi parádé előkészületei miatt kedden nagyobb lehet a zaj Budapest fölötthttp://www.life.hu/news/20190812-az-augusztus-20i-legi-parade-elokeszuletei-miatt-kedden-nagyobb-lehet-a-zaj-budapest-folott.htmlAz augusztus 20-i légi parádé előkészületei miatt kedd délután "megnövekedett zajhatásra" lehet számítani Budapest fölött, a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán - közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.