Gáspár Evelin testre feszülő ruhában mutatta meg alakját – Fotó

alak ruha Gáspár Evelin test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin testre feszülő ruhában mutatta meg mindenkinek, milyen kifogástalan alakja van.

Gáspár Evelin legfrissebb Instagram-fotóján tökéletes alakját mutatta meg a követőinek. Győzike lánya egy testre feszülő fekete ruhában fotózta le magát, amivel el is nyerte követői tetszését. Többen is megdicsérték a megjelenését.

Kiderült, miért válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kiderult-miert-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley és Liam barátai is megszólaltak a sztárpár válásáról, és az ehhez vezető okokról. Mindenki a másik felet hibáztatja. TV + Sztárok--Intim fotókkal zaklatták Szőcs Renithttp://www.life.hu/sztarok/20190815-intim-fotokkal-zaklattak-szocs-renit.htmlSzőcs Renáta a kamerák előtt vallott arról, hogy nemrég egy ismeretlen fanatikus intim fotókkal bombázta. TV + SztárokOrigoSzerelméről, Telegdy Ádámról vallott Kapás Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-szerelmerol-telegdy-adamrol-vallott-kapas-bogi.htmlPárkapcsolatáról vallott Kapás Boglárka. TV + Sztárok--Igazi bomba nő lett Sylvester Stallone lánya: tündökölt első filmjének premierjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-igazi-bombano-lett-sylvester-stallone-lanya-tundokolt-elso-filmjenek-premierjen.htmlSistine 21 éves, és édesapja nyomdokaiba lépett. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a közösségi oldalán reagált az ékszerlopási ügyérehttp://www.life.hu/sztarok/20190815-demcsak-zsuzsa-a-kozossegi-oldalan-reagalt-az-ekszerlopasra.htmlDemcsák Zsuzsa először posztolt a közösségi oldalára azóta, hogy ellopták tőle az ékszereit. TV + SztárokOrigoBalhé a Sztárban sztár leszek! forgatásán: összeveszett Tóth Gabi és Horváth Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20190815-balhe-a-forgatason-osszeveszett-toth-gabi-es-horvath-tomi.htmlSzeptember elsején indul a TV2 Sztárban szár leszek! című szuperprodukciója. A forgatás már az elején vitába torkollot, Tóth gabi és Horvát Tomi alaposan összekülönböztek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.