Megyeri Csillát úgy ismerte meg az ország, hogy adásban lerusnyázta a nőket, majd több sértő megjegyzést is tett. Felkapta őt a média, mémek készültek belőle, és bár megkapta, amire vágyott, és híres lett, sosem akart botrányceleb lenni. 

Nagyon sok rosszakarója lett Megyeri Csillának, miután adásban lerusnyázta nőtársait. Bár ez az ominózus beszólás hozta el számára a vágyott ismertséget, mégis annyian bántották őt, hogy pszichológushoz kellett járnia. 

Megyeri CsillaFotó: Poyák Attila - Origo

"Szerintem akkoriban a magyar lakosság nagy része nem szimpatizált velem. De szerencsére Zsolti, a családom, a rokonok, a barátaim, mind-mind mellettem álltak, és biztattak, hogyha már így alakult, lovagoljam meg a hirtelen jött ismertséget. Nyilván nem örültem ennek az egésznek, nem vagyok én egy botrányhősnő. Szükségem volt segítségre, hogy megbirkózzam az emberek rosszallásával. Egy klinikai szakpszichológus hölgy segített. Sokat jártam hozzá, ami segített" - mesélte a Borsnak Csilla.

Megyeri Csilláéknál jöhet a baba?

Az utóbbi időben nem láthattuk műsorvezetőként Megyeri Csillát. Most elárulta, hogy mivel tölti az idejét, sőt arról is beszélt, hogy fontolgatják a gyermekvállalást.