A Volt egyszer egy... Hollywood című film forgatásán töltött hosszabb időt együtt Brad Pitt és Margot Robbie. A pletykák szerint össze is melegedtek.

Brad Pitt ismét egy filmbéli partnerébe szeretett bele? Hosszú évekkel ezelőtt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba Angelina Jolie és Brad Pitt, aki akkoriban még Jennifer Aniston férje volt. 

A történelem, úgy néz ki, ismétli önmagát, és ezúttal is egy kolléganőjébe szerelmes. Margot Robbie-val közösen forgatták a Volt egyszer egy... Hollywood című filmet. A pletykák szerint nagyon összemelegedett egymással a két színész, bár Margot 3 éve férjnél van. A hírek szerint ez nem kizáró ok, ugyanis a házaspár alig találkozik egymással, és még a családalapítás gondolata sem merült fel köztük - írta meg a Blikk.

Egy videointerjúban közösen válaszoltak a riporter kérdésére új filmjük kapcsán. Szemmel látható volt, hogy nagyon jóban vannak egymással. Arra a kérdésre, hogy tényleg együtt vannak-e, annyit mondtak, hogy nem igazán utálják egymást. Ebből még bármi lehet.

 

Tizenöt érdekesség Tarantino nagy dobásáról, a Volt egyszer egy… Hollywoodról


Tudtad, hogy Tarantino eredetileg nem is filmként tekintett erre a történetre? Érdekel, hogy kitől kapott ékszereket Margot Robbie a forgatásra, vagy kinek volt ez az utolsó filmje, és kinek az utolsó előtti? A válaszokat és még sok érdekességet megtudhatsz alábbi gyűjtésünkből.