Brad Pitt és Margot Robbie szerelméről pletykál Hollywood – Videó

Brad Pitt szerelem Hollywood Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Volt egyszer egy... Hollywood című film forgatásán töltött hosszabb időt együtt Brad Pitt és Margot Robbie. A pletykák szerint össze is melegedtek.

Brad Pitt ismét egy filmbéli partnerébe szeretett bele? Hosszú évekkel ezelőtt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba Angelina Jolie és Brad Pitt, aki akkoriban még Jennifer Aniston férje volt.

A történelem, úgy néz ki, ismétli önmagát, és ezúttal is egy kolléganőjébe szerelmes. Margot Robbie-val közösen forgatták a Volt egyszer egy... Hollywood című filmet. A pletykák szerint nagyon összemelegedett egymással a két színész, bár Margot 3 éve férjnél van. A hírek szerint ez nem kizáró ok, ugyanis a házaspár alig találkozik egymással, és még a családalapítás gondolata sem merült fel köztük - írta meg a Blikk.

Egy videointerjúban közösen válaszoltak a riporter kérdésére új filmjük kapcsán. Szemmel látható volt, hogy nagyon jóban vannak egymással. Arra a kérdésre, hogy tényleg együtt vannak-e, annyit mondtak, hogy nem igazán utálják egymást. Ebből még bármi lehet.

Tizenöt érdekesség Tarantino nagy dobásáról, a Volt egyszer egy… Hollywoodról


Tudtad, hogy Tarantino eredetileg nem is filmként tekintett erre a történetre? Érdekel, hogy kitől kapott ékszereket Margot Robbie a forgatásra, vagy kinek volt ez az utolsó filmje, és kinek az utolsó előtti? A válaszokat és még sok érdekességet megtudhatsz alábbi gyűjtésünkből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.