Schobert Lara Instagram oldalát újra aktiválták: ezzel a fotóval tért vissza

Rubint Réka Schobert Lara Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara Instagram-oldalát 155 ezer követővel együtt inaktiválták egészen mostanáig. Újra visszakapta a profilját Rubint Réka és Schobert Norbi lánya.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, egy szexi fotó miatt inaktiválták Schobert Norbi és Rubint Réka lányának Instagram-oldalát. Lara kétségbeesett, amikor belépéskor azt tapasztalta, hogy nincs meg a profilja, az édesanyja pedig minden követ megmozgatott, hogy a sztárcsemete mihamarabb visszakapja 155 ezer követővel rendelkező oldalát.

Néhány nap alatt sikerült is aktiváltatni a profilt. Lara pedig egy szexi fotóval tért vissza.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tell me i have changed but i’m the same me, old same me, inside

larcibarci (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

Kiderült! Ezért törölték Schobert Lara közösségi oldalát

Egyik napról a másikra eltűnt Schobert Lara Instagram-oldala, 154 ezer követővel együtt. Kiderült, mi az oka.

MC Hawer kiakadt: halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-mc-hawer-kiakadt-halalhiret-keltettek.htmlRájár a rúd MC Hawerre. Nem elég hogy néhány napja szakított barátnőjével, most a halálhírét is keltették.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin a kamerák előtt fakadt sírva - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-azsia-expressz-2gaspar-evelin-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-video.htmlGáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vállalta az Ázsia Expressz második szériáját, amiben ezúttal Indiát és Sri Lankát kellett meghódítaniuk a versenyzőknek. Nem volt mindig zökkenőmentes a feladat végrehajtása. TV + SztárokOrigoShane Tusup új úszó tanítványa nagyon hasonlít Hosszú Katinkára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-shane-tusup-uj-uszo-tanitvanya-nagyon-hasonlit-hosszu-katinkara-foto.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Shane Tusup újra edzőnek állt és a 19 éves olasz származású Ilaria Cusitanot készíti fel a következő olimpiára. A fiatal tehetség Hosszú Katinka riválisa, és nem mellesleg nagyon hasonlít is rá. TV + Sztárok--Sztárban sztár leszek! - Pápai Joci komoly betegségéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-komoly-betegsegerol-beszelt.htmlKevesen tudták eddig, hogy Pápai Joci gyerekkora óta komoly betegséggel küzd. TV + Sztárok--Még egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-meg-egy-eskuvot-tartanak-kiss-ramonaek.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt. TV + SztárokOrigoCsézyt sokan bántották milliárdos férje miatt: már 5 éve házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-csezyt-sokan-bantottak-milliardos-ferje-miatt-mar-5-eve-hazasok.htmlCsázyt eleinte sok támadás érte választottja miatt, kapcsolatuk őket igazolja. Már csak a gyermek hiányzik a teljes boldogságukhoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.