Súlyos betegsége után lemezt ad ki Fekete Jenő blueszenész

Forrás: Youtube -
betegség Fekete Jenő lemez blues
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát.

Első szólólemezét mutatja be Fekete Jenő bluesgitáros pénteken az újbudai A38 hajón. A koncert napján megjelenő Sárarany című korong a zenész három évtizedes eddigi pályáját sűríti egybe.

Az egykori Palermo Boogie Gang és a Muddy Shoes frontembere albumán a hagyományos füstös amerikai blues a modern rock'n'roll frissességével és könnyed popos érzéssel fonódik össze, a magyar könnyűzenei élet legkülönbözőbb területeiről összegyűlt zenészek közreműködésével – közölték a szervezők az MTI-vel.

Fekete Jenő Forrás: Youtube

A lemez nyitódalában, a Régi-új világban Horváth Charlie és Voga Viki énekel, Pulius Tibor, a Supernem alapító tagja gitározik, a nemrégiben új albumot megjelentetett Mester Tamás basszusgitározik, a dobokon pedig Ganxsta Zolee játszik.

Korábban arról írtunk, hogy a blueszenész január közepe óta nem lépett színpadra, ugyanis az ágyból is alig tud felkelni. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, és a barátai rendeztek számára jótékonysági koncertet, hogy így támogassák anyagilag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.