Bemutatja első szólólemezét Fekete Jenő bluesgitáros, aki néhány hónapja kapott tüdőembóliát.

Első szólólemezét mutatja be Fekete Jenő bluesgitáros pénteken az újbudai A38 hajón. A koncert napján megjelenő Sárarany című korong a zenész három évtizedes eddigi pályáját sűríti egybe.

Az egykori Palermo Boogie Gang és a Muddy Shoes frontembere albumán a hagyományos füstös amerikai blues a modern rock'n'roll frissességével és könnyed popos érzéssel fonódik össze, a magyar könnyűzenei élet legkülönbözőbb területeiről összegyűlt zenészek közreműködésével – közölték a szervezők az MTI-vel.

Fekete JenőForrás: Youtube

A lemez nyitódalában, a Régi-új világban Horváth Charlie és Voga Viki énekel, Pulius Tibor, a Supernem alapító tagja gitározik, a nemrégiben új albumot megjelentetett Mester Tamás basszusgitározik, a dobokon pedig Ganxsta Zolee játszik.

Korábban arról írtunk, hogy a blueszenész január közepe óta nem lépett színpadra, ugyanis az ágyból is alig tud felkelni. Előbb idegbecsípődése volt, majd a sok fekvés miatt tüdőembólia alakult ki nála. A megélhetése is veszélybe került, és a barátai rendeztek számára jótékonysági koncertet, hogy így támogassák anyagilag.