Andy Vajna amerikai állampolgár Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét hónappal Andy Vajna halála után amerikai állampolgárságért folyamodott Vajna Tímea. Reméli, hogy jövőre megkapja a papírokat, és ott kezdhet új életet.

"Andy támogatta, hogy legyek én is amerikai állampolgár, és most jött el az ideje, hogy ezt kérelmezzem. Szeretném, ha jövőre megkapnám a papírokat" - mondta a Blikknek Vajna Timi, aki a korábbi hírek szerint már csak az ősz elejét tölti itthon. "Úgy tervezem, pár hétig még Budapesten maradok, de ez még képlékeny, ezért erről most többet nem is akarok mondani."

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

Timi az utóbbi években többször töltött hosszabb időszakokat Amerikában, Los Angelesben van bérelt lakása. Andy Vajnával való házasságkötése után megkapta az állandó tartózkodásra jogosító zöld kártyát.

Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela és Huszár Zsófi az első kiesőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-azsia-expressz-2-hodi-pamela-es-huszar-zsofi-az-elso-kiesok.htmlHódi Pamelának és Huszár Zsófinak kellett először távoznia az Ázsia Expressz 2-ből. A lányok csalódásként élték ezt meg, maradtak volna még. TV + SztárokOrigoEzért szakított Katie Holmes és Jamie Foxx: durván megalázták a színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezert-szakitott-katie-holmes-es-jamie-foxx-durvan-megalaztak-a-szinesznot.html6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. A színésznő szemmel láthatóan nagyon jól viseli a kapcsolat végét. Kiderült, miért... TV + Sztárok--Peller Mariann szokatlan pózban fotóztatta magát: bizarr látványhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-peller-mariann-szokatlan-pozban-fotoztatta-magat-bizarr-latvany.htmlPeller Mariann jógázás közben mutatta meg, mennyire hajlékony. Erről egy igen meglepő fotót is posztolt. TV + Sztárok--II. Erzsébet keresztbe tett Meghannek és Harrynekhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ii-erzsebet-keresztbe-tett-meghannak-es-harrynek.htmlII. Erzsébet királynő bennfentesek szerint csak látszólag képes elfogadni Harry herceg feleségét, Meghan hercegnét. Íme a bizonyíték. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsolti összeesett egy feladat elvégzése után - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-2gaspar-zsolti-osszeesett-egy-feladat-elvegzese-utan-video.htmlGáspár Zsolti és Gáspár Evelin erőn felül teljesítették a hajsza előtti feladatokat. Az idősebb Gáspár teljesen kikészült a végére. TV + SztárokOrigoHajóbaleset érte Kevin O'Leary kanadai milliárdosthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-hajobaleset-erte-kevin-o-leary-kanadai-milliardost.htmlHalálos hajóbaleset történt az egyik kanadai tavon. Az egyik vízi jármű Kevin O'Learyé volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.