Nánázsia 2: Ördög Nóri halálra rémült egy kígyótól

kígyó Ördög Nóra Nánázsia 2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra az Ázsia Expressz második részének forgatásán ijedt meg nagyon.

Ördög Nóra az Ázsia Expressz második részének forgatásán rémült halálra, amit természetesen nem tartott titokban. Az ott forgatott vlogjuk legújabb epizódjában láthatjuk a rémület részleteit: Nórinak a legnagyobb félelmével kellett szembenéznie, egy kígyóval. A műsorvezető retteg a hüllőktől, és habár biztosították őt arról, hogy nem fog találkozni ilyen állattal, mégis sikerült.

Komoly autóbalesetet szenvedett Kevin Harthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-komoly-autobalesetet-szenvedett-kevin-hart.htmlKevin hArt humorista és színész vasárnap reggel szenvedett komoly autóbalesetet Kaliforniában. Nem ő volt a sofőr, habár az ő kocsijával voltak. TV + SztárokOrigoBarátnőjétől, Suki Waterhouse-tól féltik barátai Robert Pattinsonthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-baratnojetol-suki-waterhouse-tol-feltik-baratai-robert-pattinsont.htmlRobbert Pattinson körülbelül egy éve randizik Suki Waterhouse modellel, aki csak sztárokra utazik. Nem véletlenül féltik a színészt ismerősei. TV + Sztárok--Megházasodott Ellie Goulding - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-meghazasodott-ellie-goulding.htmlEllie Goulding énekesnő kimondta a boldogító igent: ilyen gyönyörű volt. TV + SztárokThinkstockDér Heni testét csak egy törölköző takarja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-der-heni-testet-csak-egy-torolkozo-takarja.htmlDér Heni teste tökéletesítése közben mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoPeller Mariann megtisztította magát a negatív energiáktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-peller-mariann-megtisztitotta-magat-a-negativ-energiaktol.htmlPeller Mariann betöltötte a 36. életévét, a jeles nap alkalmából pedig megtisztította magát a negatív energiáktól. Így csinálta. TV + Sztárok--Kakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-kakasa-olt-meg-egy-idos-not-ausztraliaban-1.htmlKakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliában. Az eset kapcsán egy szakember arra figyelmeztette a lakosságot, főleg az idősebbeket, hogy legyenek óvatosak a háziállatokkal.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.