Peller Mariann megtisztította magát a negatív energiáktól

Forrás: Facebook/Peller Mariann -
negatív Peller Mariann energia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann betöltötte a 36. életévét, a jeles nap alkalmából pedig megtisztította magát a negatív energiáktól. Így csinálta.

Peller Mariann erősen spirituális ember, így fontosak számára a szertartások. Születésnapján egy különleges módszert alkalmazott, hogy megtisztuljon a negatív energiáktól.

Peller Mariann megtisztította magát Forrás: Facebook/Peller Mariann

"Az ingám segítségével megtisztítottam magamat a negatív energiáktól, és kértem a mindenhatót, hogy oldjon fel bennem minden blokkot, ami nem szolgálja a fejlődésemet. Nincs ebben semmi hókuszpókusz, úgy kell elképzelni, mint egy relaxációt, meditációt. Egy ilyen jeles napon sokkal erőteljesebb mindenfajta energetikai tisztítás, ilyenkor sokkal több pozitív energiát tud befogadni az ember" - árulta el a Hot! Magazinnak Mariann.

Kakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-kakasa-olt-meg-egy-idos-not-ausztraliaban-1.htmlKakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliában. Az eset kapcsán egy szakember arra figyelmeztette a lakosságot, főleg az idősebbeket, hogy legyenek óvatosak a háziállatokkal.TV + SztárokOrigoFolytatódik Lagzi Lajcsi tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190902-folytatodik-lagzi-lajcsi-targyalasa.htmlA nyári szünetet követően folytatódik a víz-, gáz- és áramlopással vádolt Lagzi Lajcsi tárgyalása. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Bahamák történetének legnagyobb hurrikánjává erősödött a Florida felé közelítő Dorianhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-a-bahamak-tortenetenek-legnagyobb-hurrikanjava-erosodott-a-florida-fele-kozelito-dorian.htmlAz óránként 285-300 kilométeres sebességű széllel süvítő vihar vasárnap este 7-8 méter magasra korbácsolta fel a tenger hullámait. Az amerikai televízióknak a bahamai helyi tévétől származó tudósításai arról tanúskodnak, hogy a vihar hajókat fordított fel, háztetőket szakított le, s egyes negyedeket földig tarolt. TV + Sztárok--Rátonyi Róbert színész sokszor félrelépett, és mindig lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-ratonyi-robert-szinesz-sokszor-felrelepett-es-mindig-lebukott.htmlRátonyi Róbert színészt könnyen elvarázsolták a szép nők, felesége azonban könnyen megbocsátotta félrelépéseit. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet amerikai turistákat vert áthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-ii-erzsebet-amerikai-turistakat-vert-at.htmlAmerikai turisták nem ismerték fel II. Erzsébetet. A királynő nagyon mókásnak találta az egészet és nem fedte fel kilétét. TV + Sztárok--Bódi Sylvi viccesen beszólt Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-bodi-sylvi-viccesen-beszolt-hosszu-katinkanak.htmlHosszú Katinkának Instagramon szúrt oda Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.