Torres Dani főzés randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torres Dani elárulta, milyen randira szokta elvinni a lányokat.

Jóni Máté és Torres Dani a TV2 Mokkájában vendégeskedtek, és amellett, hogy megtanulták a savanyúság készítés csínját-bínját, utóbbi még a randizási szokásairól is vallott. Kárpáti Rebeka szegezte neki a kérdést: „Ha randizol, van olyan, hogy otthon megmutatod, milyen finom fogásokat tudsz készíteni?"

Erre Torres Dani így válaszolt:

Húha, hát, ezt meghagyom a szakácsoknak, ha randizom, de megmondom őszintén, ez elég régen volt... De alapvetően egy félig kész kajával várnám a hölgyet, aztán bőséges bor kíséretében fejeznénk be."

Nánázsia 2: Ördög Nóri halálra rémült egy kígyótólhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-nanazsia-2-ordog-nori-halalra-remult-egy-kigyotol.htmlÖrdög Nóra az Ázsia Expressz második részének forgatásán ijedt meg nagyon. TV + SztárokOrigoKomoly autóbalesetet szenvedett Kevin Harthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-komoly-autobalesetet-szenvedett-kevin-hart.htmlKevin hArt humorista és színész vasárnap reggel szenvedett komoly autóbalesetet Kaliforniában. Nem ő volt a sofőr, habár az ő kocsijával voltak. TV + SztárokOrigoBarátnőjétől, Suki Waterhouse-tól féltik barátai Robert Pattinsonthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-baratnojetol-suki-waterhouse-tol-feltik-baratai-robert-pattinsont.htmlRobbert Pattinson körülbelül egy éve randizik Suki Waterhouse modellel, aki csak sztárokra utazik. Nem véletlenül féltik a színészt ismerősei. TV + Sztárok--Megházasodott Ellie Goulding - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-meghazasodott-ellie-goulding.htmlEllie Goulding énekesnő kimondta a boldogító igent: ilyen gyönyörű volt. TV + SztárokThinkstockA Bahamák történetének legnagyobb hurrikánjává erősödött a Florida felé közelítő Dorianhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-a-bahamak-tortenetenek-legnagyobb-hurrikanjava-erosodott-a-florida-fele-kozelito-dorian.htmlAz óránként 285-300 kilométeres sebességű széllel süvítő vihar vasárnap este 7-8 méter magasra korbácsolta fel a tenger hullámait. Az amerikai televízióknak a bahamai helyi tévétől származó tudósításai arról tanúskodnak, hogy a vihar hajókat fordított fel, háztetőket szakított le, s egyes negyedeket földig tarolt. TV + Sztárok--Házassági válsága során Jolly rájött, kevés igaz barátja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-hazassagi-valsaga-soran-jolly-rajott-keves-igaz-baratja-van.htmlJollyt és Suzyt házasságuk válsága ébresztette rá egy fontos dologra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.