Hódi Pamela megmutatta gyönyörű gyémánt eljegyzési gyűrűjét: fotó

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela eljegyzés gyűrű Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela élete legboldogabb időszakát éli: szerelme, Tóth Bence eljegyezte. A szexi menyasszony megmutatta gyönyörű eljegyzési gyűrűjét.

Szeptember 6-án valóra vált Hódi Pamela legnagyobb álma: eljegyezte őt szerelme, a focista Tóth Bence.

"A boldogságunk egy kincs, ami csak a Miénk 2019.09.06. "- írta a boldog menyasszony fotója mellé, ahol megmutatta tökéletes eljegyzési gyűrűjét is. A vőlegény nagyon kitett magáért. Egy csodás gyémántot választott szerelmének.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A boldogságunk egy kincs, ami csak a Miénk 2019.09.06. #szercsoek #isaidyes

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamelát eljegyezték: így történt a lánykérés

Hódi Pamela Tóth Bence focista megtalálta a boldogságot. Szerelmük legnagyobb bizonyítéka pedig az, hogy hamarosan össze is házasodnak...

Nyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--Oda vannak Laky Zsuzsi férjéért, Dietz Gusztiért a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190908--oda-vannak-laky-zsuzsi-ferjeert-dietz-gusztiert-a-nok.htmlDietz Guszti, Laky Zsuzsi férje olyannyira népszerű a nők körében, hogy folyamatosan írnak neki, hívogatják. A volt szépségkirálynő kiakadt. No, nem azért, mintha nem bízna a férfiban, sőt... Az zavarja, hogy nem veszik figyelembe, hogy Guszti házas és közös gyerekeik vannak. TV + Sztárok--Életveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigoLiu Shaoang: "Ezeket a napokat nehezen élem meg"http://www.life.hu/sztarok/20190907-liu-shaoang-ado-ezeket-a-napokat-nehezen-elem-meg-azsia-expressz.htmlA rövidpályás-gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok Liu Shaoang Ádó testvérével érkezett az Ázsia Expressz realitybe. A Life.hu-nak elmondta, szerinte bátyjával miként változott a kapcsolata, valamint mik azok a legfontosabb dolgok, amik hiányoznak neki otthonról.TV + SztárokOrigoEsküvőre készült Tücsi: kislánya születése miatt napolták el a menyegzőthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eskuvore-keszult-tucs-kislanya-szuletese-miatt-napoltak-el-a-menyegzot.htmlTücsi és jégkorongozó párja, Sofron István hamarosan oltár elé állhatnak. Kislányuk Nara születése miatt napolták el a menyegzőt.TV + Sztárok--Horváth Tamás elárulta, miért távozott a stúdióból forgatás közben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-horvath-tomi-elarulta-miert-tavozott-a-studiobol-forgatas-kozben-video.htmlElindult a Sztárban sztár leszek! című énekes, utánzós verseny, ahol Tóth Gabi, Bereczki Zoli, Pápai Joci és Horváth Tamás előtt kell bizonyítaniuk a tehetségeknek, érdemesek-e a továbbjutásra. Egy ilyen alkalommal sétált ki a stúdióból a népszerű énekes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.