22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. 

" Most már úgy érzem, egyre inkább kezdek magamra találni, pedig két évvel ezelőtt még teljesen kilátástalannak tűnt az életem" - vallja Kata. 

Forrás: Life.hu/Zsigmond László

"Először az édesanyám került kerekesszékbe, aztán a férjemmel váltak szét az útjaink, végezetül pedig egyik pillanatról a másikra a munkámat is elveszítettem, és elbocsátottak az ATV-től. Fogalmam sem volt, hogy hogyan fogok kilábalni a nehézségekből, miként fogok egyedül megküzdeni minden problémával. Aztán nem sokkal később úgy döntöttem, inkább szakemberhez, pszichológushoz fordulok, hisz segítséget sosem szégyen kérni. Nekem pedig akkor nagyon nagy szükségem volt rá" - mondta el a Vasárnapi Borsnak a műsorvezető és hozzátette, tudja, ahogy neki, másnak sem fenékig tejfel az élete. 

Úgy véli, mind a munka-, mind a magánélet frontján nagyon nehéz dolga volt: "Egyik percről a másikra húzták ki a lábam alól a talajt. Persze a számlákat attól még be kellett fizetni, és a három gyermekemet is el kellett látnom, ami munka nélkül elég nehéz volt. Szerencse, hogy a volt férjem havonta fizeti a gyerektartást, különben tényleg nem tudom, mihez kezdtem volna" - emlékezett vissza.