Itt húzta meg a határt Pásztor Erzsi a rajongóival szemben

színésznő hírnév rajongók Szomszédok Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 83 éves Pásztor Erzsi Kossuth-, Já¬szai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő imádja a rajongóit, de van, amit még tőlük sem visel el.

Pásztor Erzsi a legtöbbünk fejében a kultikus magyar teleregény, a Szomszédok egyik legutálatosabb alakjaként él, a valóságban azonban egy nagyon jókedvű és kedves ember. Hálás azért, hogy a mai napig rengeteg szeretetet és figyelmet kap az emberektől, de van egy határ, amit minden esetben betart.

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész Fotó: Polyák Attila - Origo

Elmondta továbbá véleményét azokról a kollegáiról is, akik legszívesebben elrejtőznek az utcán, hogy senki se ismerje meg őket.

Újabb információk kerültek elő Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190925-ujabb-informaciok-kerultek-elo-novozanszki-fanni-meggyilkolasanak-ugyeben.htmlKét évvel ezelőtt novemberben tűnt el Novozánszki Fanni, akinek holttestére azóta sem bukkant rá a rendőrség. Bár a fiatal lány testét még keresik, két héttel az eltűnése után halottnak nyilvánították. Feltételezett gyilkosát pedig egy héttel a lány eltűnése után őrizetbe is vették. News--Autóbalesetet szenvedett a fiatal focista, Takács Mártonhttp://www.life.hu/news/20190924-autobalesetet-szenvedett-a-fiatal-focista-takacs-marton.htmlHétfőn délután szenvedett autóbalesetet a fiatal focista, Takács Márton. News--Világsztárok gratuláltak a Puskás-díjat első magyarként elnyerő Zsóri Dánielnekhttp://www.life.hu/news/20190924-vilagsztarok-gratulaltak-a-puskas-dijat-elso-magyarkent-elnyero-zsori-danielnek.htmlAz év legszebb góljáért járó elismerést vehetette át hétfőn este Zsóri Dániel, aki ezzel az első magyar lett, aki Puskás-díjat nyert. Meghatottságát növelte a rengeteg gratuláció is, amit többek között világhírű focistáktól kapott. NewsOtthona előtt gyilkolták meg az egykori NBA-játékost, Andre Emmettethttp://www.life.hu/news/20190924-otthona-elott-gyilkoltak-meg-az-egykori-nba-jatekost-andre-emmettet.htmlAz egykori NBA-kosarast, Andre Emmettet dallasi otthona előtt lőtték le. A kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe a fiatal, 37 éves sportoló. News--Halottnak hitték Icát, akit hat évig láncra verve tartottak egy pincébenhttp://www.life.hu/news/20190924-halottnak-hittek-icat-akit-hat-evig-lancra-verve-tartottak-egy-pinceben-a-targyalas-elkezdododott.htmlN. Ilonát két évvel ezelőtt, karján és lábán láncokkal találták meg, ahogy Monor településen kukázott. Kiderült, hogy az asszonyt hat éve halottnak nyilvánították, miközben egy házaspár fogságában sínylődött. NewsThinkstockElhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séfhttp://www.life.hu/news/20190923-elhunyt-carl-ruiz-az-ismert-teves-sef.htmlElhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séf. Csak 44 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.