Állítólag Damu Roland öngyilkosságot kísérelt meg

Damu Roland öngyilkos gyógyszer öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Damu Roland begyógyszerezte magát és alkoholt ivott rá: a rendőröknek rá kellett törni az ajtót. 

Damu Roland élete fordulatot vett, de sajnos úgy tűnik, nem a jó irányba. A színész a Ripost értesülései szerint vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg, álítólag gyógyszereket vett be és arra alkoholt fogyasztott. A lap úgy tudja, hogy a hatóságot Damu egy ismerőse értesíthette, a rendőröknek pedig be kellett törniük az ajtót, hogy segíteni tudjanak.

Damu Roland öngyilkosságot kísérelhetett meg Fotó: Margitay Klára

A színészt a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították. Egy ott dolgozótól érkező információ szerint valóban volt Damu Roland nevű betegük, de

saját felelősségre már távozott az intézményből.

A színészt hiába keresték, az üzenetekre csak annyit válaszolt, jól van, és készül az önálló estjére, de további kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni.

Így térhet vissza Damu Rolandhttp://www.life.hu/hirek/20190916-igy-terhet-vissza-damu-roland.htmlDamu Rolandnak felajánlotta az egyik barátja, hogy felléphet a kocsmájában. Hírek--Damu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/hirek/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. Hírek--Damu Roland hazugsággal akarta visszaszerezni volt barátnőjéthttp://www.life.hu/hirek/20180330-damu-roland-hazugsaggal-akarta-visszaszerezni-volt-baratnojet.htmlHazugsággal próbálta visszaszerezni volt barátnőjét, Jónás Lindát Damu Roland. A színész közösségi oldalán kért bocsánatot tettéért. Hírek--Damu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/hirek/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. Hírek--Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/hirek/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. Hírek--Állítólag Damu Roland sok pénzzel tartozik barátjának: eddig nem fizetetthttp://www.life.hu/hirek/20170914-allitolag-damu-roland-sok-penzzel-tartozik-baratjanak.htmlDamu Rolandnak pénz és idő kellett ahhoz, hogy talpra tudjon állni, ezért kért kölcsön egy barátjától, aki azóta is várja vissza a pénzét. A jogerős bírósági ítélet ellenére még nem kapott semmit vissza Katalin a színésztől, mert egyelőre nincsen miből. Hírek--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.