Ez lett a vége a versengésnek: Csúnyán összekapott Tina és Emilio

Forrás: spothlightmedia -
Jellinek Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár, Tina és Emilio ezúttal Vecsésen járt, hogy kikapcsolódjon kicsit. Bár úgy volt részt vesznek egy látványfőzésen is, Emilio kijelentette, ő bizony nem főz a feleségével. A békés családi programból párbaj lett.

Közös főzőprogramra indult Tina és Emilio, akik nagy rajongói a hazai ízeknek, köztük a vecsési savanyúkáposztának is. Ezért úgy döntöttek, meglátogatják családi barátjukat, hogy egy közös főzésen vegyenek részt. Azonban Emilio nem kért felesége társaságából. „Azt szerettem volna, ha külön főzünk. Mikor odaértünk és láttam az alapanyagokat, tudtam, hogy én ezt Tina nélkül akarom végigvinni. Így saját segítőket hívtam és kezdetét vette a főzőpárbaj" – emlékezett vissza Emilio, akinek felesége némi csínyt is bevetett a győzelem érdekében.

Forrás: spothlightmedia

„Alábecsültem Emilio segítőit, akik pontosan tudták, hogy mit csinálnak. Gondoltam kicsit hátráltatok a csapatukon, ezért kihúztam a rezsójukat az áramból, remélve, hogy nem veszik észre egyhamar. Sajnos gyorsan lebuktam, így újra megpróbáltam. Azt szerettem volna, hogy Emilio csapatának tüzet kelljen raknia, mi pedig időt nyerjünk" – mondta Tina, aki csúnyán megjárta, mikor turpissága másodszorra is kiderült. Emilio ugyanis megragadta a szódásszifont és nem akárhogy adott belőle Tinának. „Így jár, aki megtréfál. Nem érdekel, hogy még nincs húsvét, Tina ezt a locsolást megérdemelte. Gondoltam a kovászoló lével teli üstben is megúsztatom. Egy szerencséje van, hogy gyorsabban fut, mint én" – árulta el Emilio, akinek felesége megfogadta, férje tette nem marad revans nélkül. „Emiliónak itt nagy szája volt, de amint hazaérünk, majd megtudja, hogy milyen, amikor én kovászolom őt meg" – tette hozzá tréfálkozva Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.