Elhajlási engedély nyitott kapcsolat Kandász Andrea megcsalás férj Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea egy félresikerült mondata miatt magyarázkodik. Az Ázsia Expresszben azt mondta, elhajlási engedélyt kapott a férjétől.

Kandász Andrea az Ázsia Expresszben ejtett el egy igen félreérthető megjegyzést: azt mondta, elhajlási engedélyt kapott a férjétől. Később azonban a Borsnak kifejtette, ez nem azt jelenti, amire mindenki gondol...

Szó sincs nyitott házasságról! A korlátlan elhajlási engedély a férjem viccelődő szava járása, annyit jelent, hogy mindent csinálhatnék, ha akarnék, ami nekem jó, fő, hogy boldog legyek. Például ismeri a férfiideálomat, így, ha az utcán lát ilyet, szól, hogy nézzek arra, mint ahogy én is neki, ha egy szép keblű hölgyet pillantok meg."

Kandász Andrea Forrás: Kandász Andrea / Instagram

A tévés elárulta azt is, a férjére egyáltalán nem vonatkozik az elhajlási engedélyt.

„Mindent a szemnek, semmit a kéznek!" Nem tudom, meg tudnám-e neki bocsátani, ha félrelépne. Ha érzelmi megcsalásról beszélünk, az azt jelentené, hogy beleszeretett valaki másba, és elmenne, de ha „csak" testiről, akkor szerintem szemet hunynék felette. Mégiscsak 22 éve vagyunk együtt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.