A botrányairól híres Miley Cyrusnak nehéz követni szerelmi életét. Egy hónappal ezelőtt még Kaitlynn Carterrel volt együtt, azonban most úgy fest, egy hónappal szakításuk után bepasizott.

Miley Cyrus egy hónapnyi együttlét után szakított barátnőjével, Kaitlynn Carterrel. Bár a szétválás okát nem firtatták, állítólag az énekesnő azzal az indokkal intett búcsút a gyönyörű modellnek, hogy nem akar komoly kapcsolatot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

Ezzel ellentétben néhány nappal ezelőtt felröppent a hír, hogy Miley Cyrus újra randizik, méghozzá a nála négy évvel fiatalabb ausztrál énekessel, Cody Simpsonnal. A sztárokat reggeli közben kapták lencsevégre a héten, amint csókolóztak.

 Miley insta sztoriban tette helyre dolgokat:

„Tudom, hogy a nyilvánosság úgy érzi, hogy mindent látott az elejétől kezdve... De már felnőttem, és felnőttként hozom meg a döntéseimet úgy, hogy tudom az igazságot, a részleteket és a ismerem a valóságot. Az emberek csak azt tudják, amit a neten látnak... Nem akarok otthon randizni, mert az nem szórakoztató és nagyon kényelmetlen, hiszen sebezhetővé válok. Kint szeretnék valamit csinálni azzal, akivel randizok, nem akarok otthon maradni és a semmit csinálni vagy Netflixet nézni. Ez a randizás dolog nekem is új. Sosem voltam ilyen helyzetben felnőttként. Kapcsolatban voltam szinte egész tinikoromban és a 20-as éveim elején, néhány szünetet leszámítva, amikor leginkább a munkámra koncentráltam... Szokjátok meg, hogy randizok, itt tartok most"írja a Cosmopolitan.