Shane Tusup és Hosszú Katinka párja egymás mellett szurkoltak - Exkluzív fotók!

Hosszú Katinka Duna Aréna Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Shane Tusup szó nélkül sétált el Hosszú Katinka mellett a Duna Arénában megendezett Világkupa versenyen. Az úszónő egykori edzője Katinka új párját, Gerencsér Mátét viszont nem tudta elkerülni.

Hosszú Katinka leiskolázta Shane Tusup új mentoráltját, az olasz Ilaria Cusitanót a 400 méteres vegyesúszás döntöjében. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő erődemonstrációt tartott: a második helyen célba érkező Jakabos Zsuzsira is 7 másodpercet, az ötödikként célba csapó Cusitanót pedig 14 másodperccel verte. "Lelkileg nem volt könnyű helyzet, de nagyon jó, hogy ezen is túl vagyok" - nyilatkozta Katinka a Nemzeti Sportnak, amikor arról kérdezték, milyen volt egy uszodában lennie volt férjével és edzőjével.

Mindeközben a nézőtéren érdekes helyzet állt elő, a vasárnap délelőtti programon például szó szerint egymás mellett állva szurkolt Gerencsér Máté, Hosszú Katinka párja, és az exférj, Shane Tusup.

Gerencsér Máté és Shane Tusup egymás mellett szurkolnak Forrás: Life.hu
Gerencsér Máté és Shane Tusup Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.