Horváth Gréta elárulta, azután, hogy megnyerték az Ázsia Expresszt, párjával, Dáviddal együtt felmondtak a munkahelyükön.

Nem csak fantasztikus élményekkel jött haza az Ászai Expressz győztes párja, Horváth Gréta és párja, Dávid, hanem a játék az egész életüket megváltoztatta: úgy döntöttek, leszámolnak korábbi munkájukkal. Felmondtak és most teljesen új területen próbálják ki magukat.

Korábban nem mertem volna, de az Ázsia Expressz után tudtam, hogy képes vagyok rá! Indítottam egy saját vállalkozást. Csináltam egy sminkstúdiót, ahol négyórás oktatásokat tartok, de ez több annál, mint hogy megtanítom őket, milyen alapozót vagy kontúrt tegyenek fel. Ennek a négyórás programnak a része az önbizalomtréning is" – nyilatkozta a Blikknek Gréta.

Horváth Gréta és Meggyes DávidForrás: TV2/sajtoszoba.tv

Párja, Dávid hasonlóképp gondolkodik, ő is váltott.

Pénzügyi területen dolgoztam tíz éven keresztül, az ázsiai kaland után azonban váltottam. Most egy nagyon jó barátom marketingügynökségénél dolgozom. (...) Sokkal jobban megtanultuk értékelni, amink van, hiszen ott néha egy korty tiszta víz is luxusnak számít."