Molnár Anikó a gyakori fejfájása miatt ment el orvoshoz, de a diagnózisra nem számított. „Ekkor szembesültem vele, hogy az élet véges" – mondta.

Molnár Anikó gyógyíthatatlan betegséggel küzd, és mivel mást nem tehet, nem foglalkozik vele. Évekkel ezelőtt derült fény a dologra, de ezelőtt még soha nem beszélt róla. A rendszeres fejfájása miatt ment el egy koponya MRI-re, a diagnózis pedig nagyon megrémítette.

Molnár Anikó agyában elváltozást találtakForrás: FEM3

Egy kisebb elváltozást találtak az agyamban. Amikor a kezembe vettem a leletet, azonnal elkezdtem rákeresni az eredményekre. A hipochondriám miatt nem kellett volna... Ekkor szembesültem igazán azzal, hogy az élet véges" – mondta Anikó, akinek orvosa azt tanácsolta, ne foglalkozzon a dologgal. „Azt mondta, hogy nem ígérhet semmit, mivel nem tudják, ez a betegség mitől alakul ki, és nincs rá gyógymód" – tette hozzá a Hot! Magazinnak az egykori valóságshow-sztár. Anikó azóta leépített mindenkit, aki negatív hatással volt rá, és igyekszik boldog lenni. „Hálás vagyok az életemért. Van párom, van hová hazamennem, van munkám. Megtanultam értékelni az élet apró örömeit" – árulta el.