Hét hónapja halt meg Koós János, felesége, Dékány Sarolta gyásza pedig egy kicsit se enyhült. Elmondta, nem tud aludni, és még azokat sem engedi közel magához, akik tudják: bajban van.

"Nem vagyok jól! Könnyebb lett volna, ha én megyek el előbb. Továbbra sem tudok aludni, egyszerűen nem megy. Nem érzem jól magam a bőrömben. A napomat kiteszik azok a teendők, amiket Jani halála kapcsán kell végeznem. Emellett folyamatosan fogadom az érdeklődőket, akik azért jönnek, hogy megnézzék a házamat, mert az újságokban megírtak ellenére továbbra sem mondtam le arról, hogy eladjam" - nyilatkozta a Star magazinnak az özvegy, és hozzátette, látogatókat se fogad szívesen. 

Dékány Sarolta 7 hónapja veszítette el férjét, Koós JánostForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Jönnének szinte mindennap, ha kérném és szeretném, de nincs rá igényem. Inkább magamban szeretnék most még jó ideig lenni. Nem tudom, ez mikor fog megváltozni, de most egyedül érzem jól magam, nincs szükségem társaságra - árulja el a magazinnak az énekesnő, aki cukorbeteg lett, ezért naponta ötször kellene étkeznie, viszont nincs étvágya: mostanra több mint tíz kilót fogyott" - mondta el.