Stohl András nagyon aggódik lányáért, Franciskáért

szülő lány Stohl András aggódás apa gyerek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FOMO című új magyar film kapcsán beszélgetett Stohl Andrással a Ripost. A színész maga is szerepel a filmben, ami a mai fiatalok életébe enged bepillantást.
Stohl András tudatosan próbálja nevelni lányát Forrás: TV2

„Nagyon jó ez a film! Főleg azért, mert fontos üzeneteket közvetít. Egyrészről megszólítja a szülőket, hogy a mi gyermekeink is ilyenek, ugyanígy buliznak, szórakoznak, csak nem akarjuk észrevenni. Másrészről a fiatalok is képet kapnak arról, hogy hova fajulhat az ilyen típusú szórakozás, és milyen következményei lesznek, ha ez felkerül a netre"

Stohl András tudatosan neveli lányát, Franciskát a közösségi média használatára, de azt is elárulta, egyáltalán nincs könnyű dolga.

„Próbálom a 11 éves gyerekemmel normálisan megbeszélni, hogy mi az, amit nézhet és mi az, amit nem. Sulykolom azt, hogy mindennek nyoma marad, ami egyszer felkerül az internetre. Ha idétlen fotókat tesz majd fel az Instagramra vagy a Facebookra, azt lehet, hogy meg fogja bánni vagy éppen csúfolni fogják miatta. De borzasztó nehéz dolgom van, mert olyan, mintha egy más nyelvet beszélnénk" – mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.