Novemberben hagyja el az országot Vajna Tímea

Forrás: Facebook/Timea Vajna -
Andy Vajna Amerika Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikába költözik Vajna Tímea, a terevek szerint novemberben száll repülőre. A budai villa, ahol Andyvel élt csak férjére emlékezteti, holott sok mindent eladott és elajándékozott. Azt mondja, csak  azokat a holmikat viszi magával, amelyekhez érzelmileg kötődik.

"Novemberben megyek ki" - árulta el Timi a Ripostnak, aki az érzései elől menekül Amerikába. Azt mondja, képtelen tovább élni az egykori közös otthonukban, hiszen minden a férjére emlékezteti. Egy nap sem telik el, hogy ne siratná és ne szenvedne a januárban elhunyt filmproducer hiányától.

Novemberben még sok kört kell futnom az amerikai ügyvédeimmel, minden bizonytalan még (...) sajnos a karácsonyt a családom nélkül töltöm kint az USA-ban, egyedül. Ez a karácsony más lesz, mint a többi. Most a férjem nélkül... Remélem nem fogom végigsírni az egészet. Nem lesz se karácsonyfa, se családi összejövetel, se finom ételek" – folytatta Tímea.

Forrás: Facebook/Timea Vajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.