Katalin és Vilmos herceg azzal a helikopterrel utazott volna, ami tragikus körülmények között lezuhant

Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg jó viszonyt ápolt azzal a pilótával, aki a Leicester City stadionja mellett lezuhant helikoptert vezette. A 2018. október 27-én történt szerencsétlenségben a helikopter minden utasa életét vesztette, a hercegi pár is tervezett repülést ap ilótával korábban. 

Egy héttel a tragédia előtt úgy volt, hogy a pilóta, Eric Swaffer sétarepülésre viszi Vilmos herceget, Katalin hercegnét és a gyerekeket is, a program azonban valamiért végül elmaradt. Ki tudja, talán már akkor is megtörténhetett volna a szerencsétlenség.

2018. október 27-én, a Leicester City stadionja mellett lezuhant helikopteren a klub tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha utazott, mellette a pilóta, Eric Swaffer, és annak párja ült. A gépen további két utas volt. Mindannyian életüket vesztették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.