Dobó Kata és Zsidró Tamás házasság helyett a szakítás mellett döntöttek

Zsidró Tamás esküvő Dobó Kata sztárpár döntés szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata és Zsidró Tamás év elején még az esküvőjüket tervezgették, és arról meséltek, hogy megtalálták egymásban az igazit, most mégis szakításuktól hangos a sajtó. 

Dobó Kata és Zsidró Tamás már húsz éve ismerték egymást, de csak három évvel ezelőtt szerettek egymásba.

"Jóban voltunk mindig, de mindez megváltozott, szerelem lett köztünk. Korábban nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges, de megtörtént.

Katában a szépsége mellett az fogott meg, hogy határozott, céltudatos és pontos."

-mesélte a sztárfodrász tavaly nyáron.

Teljes összhangban éltek, Kata pedig alig várta, hogy oltár elé álljon a sztárfodrásszal.

"Jobb pasit már úgysem találnék nála."

Kata születésnapja előtt, februárban mindenki arról beszélt, ajándéka egy eljegyzési gyűrű lesz, és párja végre megkéri a kezét. -írja a BEST.

"Szurkoltunk nekik, és vártuk, hogy Tamás feleségül kérje, de valahogy mindig elmaradt, ami már egy jel volt: valami nem stimmel a kapcsolatukban. Végérvényesen nyáron szakítottak, de mi tudtuk, hogy már többször is különmentek.

Nem voltak csúnya, hangos vitáik, úgy tudom, egyszerűen elmúlt a varázs ezért jobbnak látták, ha elengedik egymást, és megpróbálják külön utakon megtalálni a boldogságukat."

-árulta el a színésznő kolléganője, aki hozzátette, Kata a szakítás óta jókedvű és kiegyensúlyozott.

Kapcsolatuk elején a legtöbben - akik jól ismerik őket - csodálkoztak, hogy jönnek ki egymással, hiszen teljesen más személyiségek. Tamás harsány, életigenlő, és sokszor hirtelen felindulásból dönt, Kata viszont vele ellentétben mindent átgondol, és önmarcangoló típus.

"Minden jó köztünk, de néha azért karcos...Negyven felett egyébként is jobb szerelmesnek lenni, mint húszévesen. Ilyenkor már bölcsebben szeretünk, elfogadóbban, kompromisszumképesebben...

Erős társai és támaszai vagyunk egymásnak, ilyet korábban nem tapasztaltam."

-nyilatkozta Dobó Kata.

A szakítás okáról egyikük sem beszél, a hír valóságát viszont Zsidró Tamás alátámasztotta.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.