Fenyő Iván elárulta, 2013 óta egy kortyot sem ivott

ivás életmódváltás alkohol Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván elárulta, évekkel ezelőtt életmódot váltott és jó ideje egy kortyot sem ivott.

Fenyő Iván nem tagadja, volt egy olyan időszak az életében, amikor nem vetette meg az italt és a nőket. Egyszer azonban eljött az a pillanat, amikor azt érezte, változtatnia kell. A Borsnak most elárulta, immár évek óta nem iszik egyáltalán.

A színészek, ismert emberek világában nagyon kevés olyan akad, aki nem iszik, nem drogozik, nem csajozik állat módjára. Én magam is végigmentem ezen az úton, de 2013 óta egy kortyot sem iszom, nincs szükségem bulikra, próbálok a lehető legtisztábban élni. (...) Amikor egyszer csak azt érzed, hogy szorít, fojtogat az élet, muszáj életmódot és gondolkodásmódot váltanod. Nálam eljött ez a pillanat, nem akartam megrekedni ezen a szinten. Hat éve partik helyett inkább mindennap meditálok" – nyilatkozta a lapnak a színész, aki a hamarosan induló Mintaapák című sorozatban játszik főszerepet.

Fenyő Iván Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.