karácsony advent Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teendői ellenére idén szeretné megadni a módját az adventnek Tóth Vera. Az énekesnő az Instagramon írt arról, hogyan szeretné tölteni az évvégét. 

"Találtam egy hatalmas karácsonyfát a fotóstúdióban. Kihasználtam az alkalmat. Ha valamit nagyon várok, akkor az a karácsony es az azt megelőző időszak. Ilyenkor van a legtöbb koncert, ami csoda dolog, de azt vettem észre, hogy a nagy rohanás, a túlzott koncentráció elveszi a figyelmemet a jelenről. Hiába akarom, néha mégsem vagyok képes megélni az ünnepi készülődést, annyira tele van a fejem a feladatokkal. Ebben az évben elhatároztam, hogy ez nem így lesz. Szeretnék belassulni, megízlelni, ünnepelni és nem lemaradni, mint eddig hosszú éveken át sok-sok dologról. Szeretnék nyugis vacsorákat a szerelmemmel, átgondolni pihenve a jövőt, ott szeretnék lenni az unokahúgom születésénél és hagyok időt magamra is. Csupán annyit kérek a Jézuskától, hogy a jövőben mégjobban tudjam rendezni az életemet" - írta fotójához az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.