A Sztárban sztár leszek! énekesnőjének felkészülését nehezítette az időjárás, ugyanis egy korábbi sérülés miatt nagyon érzékenyek a csontjai a frontokra. 

A Sztárban sztár leszek! énekesnője, Békefi Viktória minden erejével a vasárnapi előadásra készült, de nem mentek könnyen a próbák. Egy korábbi komoly sérülés miatt ugyanis nagyon érzékenyek a csontjai az időjárás-változásra, a levegővétel is fájdalmas ilyenkor a számára. 

Békefi Viktóriát megtaposta egy lótv2

"Pár évvel ezelőtt egy színházi próbán leestem egy hatalmas lóról. Az állat alá kerültem, ami rám taposott. Hálás vagyok, hogy nem lett belőle tragédia, de így is több bordám megzúzódott. Csak kicsin múlt, hogy nem szúrták át a tüdőmet. Hónapokig szinte mozdulni sem tudtam, a levegővétel is borzasztóan fájt. Akivel történt már hasonló, az tudja, hogy miről beszélek. Szerencsére idővel jobban lettem, de ha időjárás-változás van, még mindig nagyon érzékenyek a csontjaim. Mostanában pedig az van bőven, így a napokban nehezebben ment a gyakorlás. Éneklés közben fájtak a bordáim, amikor mély levegőt vettem" - árulta el a Ripostnak Viki.