Ezt gondolja Robert Pattinson a Twilight sorozatról: ez a vámpír-sztori hozta el számára a hírnevet

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Robert Pattinson Twilight vélemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson számára Edward, a vámpír szerepe hozta el a világhírnevet. A színész elárulta, mit gondol erről a nem hétköznapi romantikus történet sorozatról.

Edward Cullen megformázója, Robert Pattinson különös véleménnyel van a Twilight sorozatról.

NEW YORK, NY - AUGUST 08: Robert Pattinson attends "Good Time" New York Premiere at SVA Theater on August 8, 2017 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

˝A Twilight egy nagyon furcsa sztori. A könyv romantikus, de egyáltalán nem lehet összehasonlítani egy hagyományos értelembe vett romantikus történettel. A Twilightban van egy pasi, aki találkozik egy lánnyal, szerelmes lesz a lányba, de ugyanakkor meg is akarja enni. Vagyis nem megenni akarja, hanem kiszívni a vérét, szóval értitek...Ez nem arról szól, hogy más emberek azt mondják, hogy nem lehetnek együtt. Itt a saját teste mondja ezt. Így aztán több, mint hátborzongató ez az egész˝ - árulta el a színész, írta meg a Glamour.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.