Vendéglátóhelyet vásárolt a Balaton partján Ördög Nóra és Nánási Pál

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
bisztró Nánási Pál Ördög Nóra vendéglátóhely Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál elárulták követőiknek, hogy megvásároltak egy Balaton-parti vendéglátóhelyet.

Sok időt tölt a Balatonnál Ördög Nóra és Nánási Pál, ám legutóbb, amikor arra jártak, észrevették, hogy zárva van a kisbolt, ahova vásárolni szoktak járni. Utánajártak a dolognak, felkeresték a tulajdonost és úgy döntöttek, ők maguk vásárolják meg a helyet. Mindketten nagyon lelkesek, a csinos műsorvezető bízik abban, hogy kamatoztatni tudja korábbi tapasztalatait, fiatalabb korában ugyanis nyáron egy balatoni büfében dolgozott.

Világmegváltó terveink vannak. Még sehogy nem állunk, de fogunk nyitni egy kisboltot és bisztrót Akarattyán. Ebbe persze, még bele kell tanulnunk és ezt a folyamatot is meg fogjuk mutatni a csatornáinkon keresztül. És a névadásban is szeretnénk majd kérni a követőink segítségét. Kíváncsian várom, hogy fog nekünk ez menni" - idézi a Ripost Ördög Nóra szavait a család podcastjából.

Ördög Nóra és Nánási Pál: "…most jó ennyire lazán létezni!" Fotó: M. Schmidt János/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.