Négy gyermeket hagyott hátra az a férfi, akit poénból ismerősei kötöttek ki egy székhez egy kocsma teraszán Nagylókon, majd megfeledkeztek róla, a teste pedig kihűlt a hidegben.

Mint arról beszámoltunk, meghalt az a részeg férfi, akit viccből kikötöztek Nagylókon. A 43 éves Zsolt a kocsma teraszán aludt el és borult rá egy asztalra. ismerősei viccből szigetelőszalaggal hozzákötötték a székhez, levideózták, a videót pedig elküldték az ismeőrsöknek, állítólag a fél falu rajta nevetett. Később azonban megfeledkeztek róla, a férfi éjszaka felébredt, felborult a székkel, és nem tudott felállni, teste kihűlt és elhunyt.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

Az egész falu megdöbbent a tragédián. Négy gyermeke zokogva fogadta a hírt.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek" – mondta el a Blikknek Török Ramóna, a gyermekek keresztanyja.

A portál azt írja, a rendőrség gondatlan emberölés vétsége miatt kihallgatta a három férfit, valamennyien szabadlábon védekezhetnek.