Négygyermekes családapa halt meg egy kocsma teraszán barátai tréfájának köszönhetően

Forrás: Shutterstock -
kocsma halál Tréfa család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermeket hagyott hátra az a férfi, akit poénból ismerősei kötöttek ki egy székhez egy kocsma teraszán Nagylókon, majd megfeledkeztek róla, a teste pedig kihűlt a hidegben.

Mint arról beszámoltunk, meghalt az a részeg férfi, akit viccből kikötöztek Nagylókon. A 43 éves Zsolt a kocsma teraszán aludt el és borult rá egy asztalra. ismerősei viccből szigetelőszalaggal hozzákötötték a székhez, levideózták, a videót pedig elküldték az ismeőrsöknek, állítólag a fél falu rajta nevetett. Később azonban megfeledkeztek róla, a férfi éjszaka felébredt, felborult a székkel, és nem tudott felállni, teste kihűlt és elhunyt.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egész falu megdöbbent a tragédián. Négy gyermeke zokogva fogadta a hírt.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek" – mondta el a Blikknek Török Ramóna, a gyermekek keresztanyja.

A portál azt írja, a rendőrség gondatlan emberölés vétsége miatt kihallgatta a három férfit, valamennyien szabadlábon védekezhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.