Pablo Escobar özvegyének vallomása: "Pablo egy pszichopata gyilkos volt" -Videó

Tata interjú dedikálás Pablo Escobar könyv Victoria Eugenia Henao Vallejo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pablo Escobar felesége, Victoria Eugenia Henao önéletrajzi könyvet írt arról, milyen volt a világ leghíresebb és legkegyetlenebb drogbárójának feleségeként élni. Escobar özvegye ma reggel érkezett Budapestre, hogy dedikálja könyvét, és elmesélje történetét.

Mrs. Escobar ma reggel megérkezett Budapestre, és elsőként a Blikknek mesélt könyvéről, múltjáról és jelenéről, később pedig Balázsék reggeli műsorában adott interjút.

"Nem tudtam elmozdulni mellőle, pedig sokszor kértem tőle, hogy engedjen el. El akartam tőle válni amiatt az élet miatt, amelyet választott...Annyira válságos volt az utolsó vele töltött évtized, hogy minden az életről és a halálról szólt."

-nyilatkozta Tata a Blikknek.

Escobar özvegye azt is elárulta, hogy a könyv megírásával többek között az volt a célja, hogy eloszlassa a tévhiteket és a mítoszokat, amik férjéről szólnak, beleértve a róla szóló filmeket és sorozatokat, amik sokszor nem a valóságot tükrözik.

Forrás: Big Bang Media

Balázsék reggeli műsorában Tata hosszasan mesélt jelenlegi életéről, gyermekeiről és arról a 25 évről, amit házasságban élt Pabloval.

"Az utolsó szavai azok voltak, hogy szerelmem legyél nyugodt, mert nekem ti vagytok a világon a legfontosabbak, a legnehezebb részén már túl vagyunk..."

Escobar özvegye férje öngyilkosságáról és saját félelmeiről is beszélt.

"Ez az ember egy pszichopata volt, egy gyilkos, és be kell vallanom, hogy a mai napig reggel 5-kor félve ébredek, és arra gondolok, hogy vajon nem-e kellett volna máshogy döntenem..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.