Egy orosz fizikus elárulta, miért nem lépnek kapcsolatba velünk az ufók

űrlény teória fizikus ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az embereket megosztja az űrlény-téma: van, aki hisz a létezésükben, és akad olyan is, aki szerint nincsenek ufók.

Egy orosz tudós hátborzongató magyarázattal szolgált arra, hogy ha léteznek űrlények, miért nem vették még fel velünk, a Föld nevű bolygón élőkkel a kapcsolatot.

Forrás: YouTube/Orbitalmedia

Számtalan megmagyarázhatatlan dolgot próbálnak az emberek űrlényekhez kötni, kezdve a gabonakörökön át egészen az eltűnésekig. De ha léteznek ezek a földönkívüli lények, akkor miért nem vették még fel velünk rendesen a kapcsolatot? Erre adott most az Indy100 cikke szerint ijesztő választ a MIET (National Research University of Electronic Technology) orosz fizikusa, Alexander Berezin. -írja a noizz.

Szerinte azért nem lépnek kapcsolatba velünk az űrlények, mert nem vagyunk nekik olyan fontosak, hogy egyáltalán észrevegyenek minket:

"Egyszerűen nem törődnek velünk, mint ahogy az építkezéseken is lerombolják a hangyabolyokat egy új ingatlan miatt, mivel nincs meg bennük az indíték, hogy megvédjék azt."

Alexander elmondása alapján viszont ebben a szituációban mi emberek a pusztítók szerepét kaptuk meg, akik romba döntik majd az egyéb civilizációkat:

"Ha abból indulunk ki, hogy ez az elmélet megfelel a valóságnak, mit jelenthet ez a jövőnk számára? Az egyedüli válasz az antropikus elv. Mi vagyunk az elsők, akik elérték a csillagközi szintet. És valószínűleg mi is leszünk az utolsók, akik maradnak."

Forrás: Shutterstock

Szerinte a két legjobb történelmi példa arra, hogy az emberiség fogja elpusztítani a további kultúrákat, az a kolonizáció és a kapitalizmus. De Alexander Berezin azért óvatosan megemlítette, hogy reméli, nincs igaza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.