Megmenekülhet Szalay Kriszta háza

Forrás: MTI/Kallos Bea -
építkezés ház Szalay Kriszta otthon lakhatatlan épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önkormányzat leállíttatta az építkezést Szalay Kriszta szomszédjában. A színésznő örül a fejleménynek és imádkozik, nehogy összedőljön a már így is lakhatatlanná vált háza.

Hetek óta tart Szalay Kriszta drámája, mint ismeretes, a színésznő háza életveszélyessé vált, megrepedtek a falai a szomszéd építkezése miatt. Most viszont úgy tűnik, segítséget kap az önkormányzattól: leállíttatták az építkezést, és úgy határoztak, azonnal meg kell kezdeni a vészhelyzet elhárítását és támfalat kell építeni.

Bár ezzel még nem oldódott meg az ügy, Szalay Krisztina örül a fejleménynek.

Rajtam kívül rengeteg emberrel megesik ugyanez, nem szabad beletörődni, az embernek mennie kell a saját igaza után. Most a kezemben tartom az önkormányzat levelét, elkezdték csinálni a támfalat, csak remélni tudom, hogy egyszer elkészül és megállítja a csúszást. A károm már így is milliós, majd a bíróság eldönti, hogy kinek van igaza" – mondta el a Blikknek.

Szalay Kriszta Forrás: MTI/Kallos Bea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.