Várkonyi Andrea elmondta, hogy döntötte el, hogy otthagyja Bochkor Gábort

Forrás: Instagram / Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea vallomás Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea elárulta mikor jött el az a pont, amikor úgy döntött, otthagyja Bochkor Gábort.

Várkonyi Andrea a BEST magazinnak adott interjújában árult el néhány magánéleti titkot. Szó esett Bochkor Gáborról is: elmesélte, mikor jött el az a pont, amikor úgy érezte, lépnie kell. Nem sokkal azután történt, hogy elvesztette nővérét. Ám nem hirtelen döntés volt, hosszasan gondolkodott rajta.

Vágytam rá én is, hogy Nórit családban neveljem fel. Amíg volt remény, hogy ez megvalósulhat, vagy azt hiszed, hogy a gyereknek úgy a jobb, addig csinálod, nem teheted meg, hogy másképp tegyél. Sosem döntöttem indulatból, elhamarkodottan, megfontolatlanul. Megvizsgáltam magam lecsillapodva, hogy mit és hogyan gondolok, és amikor már azt láttam, hogy Nórinak se jó, akkor határoztam el magam. És igen, én sem akartam feladni nagyon sokáig... Van olyan élethelyzet, amikor nagyon szeretsz valakit, vele akarod leélni az életedet, de a mindennapokban nem tudtok együttműködni. Ezt be kell látni. Hamar rájöttem, hogy ez így van, láttam, hogy ez egy harcos kapcsolat, amihez persze ketten kellettünk, de reméltem, hogy csillapodik. Aztán elfáradtam."

Várkonyi Andrea Forrás: Insta / Várkonyi Andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.