Együtt lovagolt Somossy Barbara és Gyenesei Leila

válás Gyenesei Leila lovaglás Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyenesei Leila és Somossy Barbara együtt lovagoltak.

Jó barátságot ápol egymással Somossy Barbara és Gyenesei Leila, és valószínűleg a két gyönyörű műsorvezetőt a sors most még jobban összekovácsolta: mindketten szinte egyszerre jelentették be válásukat: előbbi Nacsa Olivértől, utóbbi pedig Feke Páltól válik.

A két barátnő közös programként nemrég lovagolni indult, lóháton készült róluk közös fotó. Vidámnak tűntek és a közösségi oldalra írt bejegyzésből kiderült az is, hogy bíznak abban, 2020 csupa jót fog hozni számukra.

Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot" – írta Gyenesei Leila a képhez, amihez még hashtagként odatette, hogy „új lehetőség".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.