Háborog a brit királyi család Harry herceg és Meghan Markle döntése miatt

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
felháborodás II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodást keltett a brit királyi családban Meghan Markle és Harry herceg döntése, miszerint függetlenedni szeretnének és inkább háttérbe vonulnak.

Mint arról már beszámoltunk, Harry herceg és Meghan Markle úgy döntött, háttérbe vonulnak és lemondanak magas rangú szerepükről a brit királyi családban. Csakhogy erről elfelejtettek szólni II. Erzsébetnek, aki a közösségi oldalon értesülhetett a bejelentésükről.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Jonny Dymond, a brit királyi család szakértője aBBC-nek kifejtette, valójában nem meglepő a hercegi pár döntése, ugyanis mindig is egy kicsit különc módjára viselkedtek és nem kifejezetten kedvelték a pozíciójukkal járó hivatalos teendőket.

Ugyanakkor a férfi szerint a családban hatalmas felháborodást keltett döntésük. Dühösek, úgy vélik, Harry hercegék nem tisztelik a hagyományokat. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, mit fog erre lépni a királynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.