Így győzte le a rákot Zalatnay Sarolta

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Playboy fotózás meztelen rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta elárulta, óriási elismerés volt a számára, amikor annak idején elkapkodták a Playboyt a meztelen fotóival. Ez adott neki erőt ahhoz is, hogy megküzdjön a rákkal. Végül sikerült legyőznie a halálos kórt.

Zalatnay Sarolta 53 évesen vetkőzött le a Playboynak. A képeknek hatalmas sikere lett, a magazint háromszor kellett újranyomtatni, annyit vettek belőle. Hatalmas elismerés volt ez az énekesnő számára, saját bevallása szerint is óriási önbizalmat adott ez neki. Úgy érzi, ez is hozzájárult ahhoz, hogy sikerült legyőznie a rákot.

Vacilláltam, végül igent mondtam. Két kérésem volt, hogy csak azok a fotók jelenjenek meg, amikre rábólintok, és nem engedtem, hogy olyan mértékben retusáljanak, hogy ne ismerjenek meg az utcán. A legtöbb eladott lapszám lett, pedig jó tizennyolc éve történt. Nem lehet gyerekem, rákos lettem, kipakoltak, de örökbe fogadtam Nikit, és jött a Playboy. Meggyógyultam, és azt hiszem, a gyógyulásomban ez sokat segített, hiszen újból nőnek érezhettem magam. Van még itt keresnivalóm, és nem csak a hangommal. Óriási lelki trauma ért, amit segített feldolgozni. Hála a jóistennek jól vagyok!" – nyilatkozta a Borsnak.

Zalatnay Sarolta Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.