2015-ös súlyos motorbalesete és 2018-as ütközése után kedd délután újra balesetet szenvedett Rékasi Károly. A színész autója elé egy busz vágott ki, az ütközés elkerülhetetlen volt.

A színész szabályosan haladt a saját sávjában, amikor váratlanul kivágott elé egy busz Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton. Rékasi nem sérült meg. 

„Négy óra körül lehetett, amikor épp a Soroksári úton volt dolgom. Bár hideg volt, úgy döntöttem sétálok. Zenét hallgattam és el voltam mélyedve a gondolataimban, amikor megláttam, hogy a 23-as busz kivágódik egy autó elé. Ahogy láttam, a sofőr mindent megtett, hogy elkerülje az ütközést, de esélye sem volt" – mondta el a Ripostnak egy járókelő, aki meglátta, hogy az autó volánjánál Rékasi Károly ül.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Megijedtem, amikor először megláttam a művész urat, hiszen, emlékszem, hogy korábban már volt egy súlyos balesete. Reméltem, most nem esett baja" – tette hozzá.

A ripost megkereste a BKV Zrt. is, hogy megtudjunk néhány részletet a baleset részleteivel a baleset körülményeivel kapcsolatban. A következő tájékoztatást kaptuk:

„Január 14-én 16 óra körül a Soroksári úton egy 23-as autóbusz és egy személygépkocsi ütközött. Az anyagi káros baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja" - nyilatkozta a lapnak a BKV Zrt. 

A rendőrség  elárulta, vizsgálják a baleset körülményeit:

„A balesetben senki nem sérült meg, a baleset helyszínén forgalomkorlátozásra nem volt szükség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban szabálysértési eljárást indított, a felelősség tisztázása az eljárás feladata" – állt a BRFK közleményében.

A lap Rékasit is megkereste a balesettel kapcsolatban, ám a színész nem szeretett volna nyilatkozni.