Erdei Zsolt kijelentette, nagyon szereti feleségét és nem fognak elválni

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
feleség válás család Erdei Zsolt kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár tegnap még azt nyilatkozta Erdei Zsolt, hogy válságba került kapcsolata, most kijelentette, nem fognak elválni párjával.

Erdei Zsolt nemrég a Story magazinnak adott interjút, amelyben őszintén vallott arról, hogy válságba jutott kapcsolata. Rékával rengeteget foglalkoznak a gyermekeikkel, akik különleges bánásmódot igényelnek és egymásra már szinte nem is marad idejük.

Most viszont a sportoló tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, igyekeznek mindent rendben hozni és nem terveznek válást.

Szó sincs válásról, hiszen szeretjük egymást a feleségemmel. Igazán harmonikusak a mindennapjaink, mindent elkövetünk, hogy ne legyenek konfliktusok. Ennek ellenére persze vannak. Hol nincsenek? De ezeket meglehetősen jól kezeljük, hiszen a gyereknevelés, és persze egyáltalán az élet koccanásokkal, gondokkal is jár. De ettől vagy talán éppen ezért kiválóan működik a házasságunk" – nyilatkozta a Borsnak.

Erdei Zsolt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.