Így alakul a jövő hét időjárása: felmelegedés várható

időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Hétfő

Eleinte borult időre számíthatunk, majd észak felől csökken, szakadozik a felhőzet, és előbukkan a nap. Az ÉNy-i szél megélénkül, néhol megerősödik. Reggel -3, délután +4 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedd

Reggelre köd, illetve ködfelhőzet képződik, mely egyes tájakon tartósan megmaradhat. Lesznek azonban ragyogóan napos területek is. A szél délnyugatira fordul és megélénkül. +1 és +6 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szerdától péntekig

Reggelente párás, foltokban ködös, nappal változóan felhős időre van kilátás. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérsékletek -9 és -2 fok között alakulnak, délutánonként +2 és +7°C között várható a hőmérséklet.

Szombat

Napközben erősen megnövekszik a felhőzet, DNy-on gyenge eső is előfordulhat. Az erős déli szél több fokkal enyhébb levegőt szállít hazánk térségébe: délutánra 2 és 10 fok közé melegszik a levegő - írja a koponyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.