Kibékült párjával Marcellina

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
békülés Marcellina luxusautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibékült Marcellina és párja: az énekesnő egy luxusautót kapott ajándékba kedvesétől.

Bár karácsonykor még arról panaszkodott Marcellina, hogy mosolyszünet van közte és párja között: a férfi még csak be sem engedi őt a lakásába, ezért az ünnepeket is külön töltik. A pár azóta kibékült, ha tehetik, mindig együtt vannak.

István nemrég egy luxusautóval is meglepte születésnapos szerelmét. Érthető módon nagy volt az öröm: az énekesnő teljesen odáig van az új járműért.

Ott volt ez a gyönyörű, drága sportautó, átkötve a piros szalaggal. Sosem kaptam ilyen nagy vagy drága ajándékot senkitől, meg is voltam zavarodva egy kicsit. Azonnal felöltöztem és kipróbáltam, mentem vele pár kört, és imádom! Este pedig a kedvenc szentendrei éttermembe vitt el István, ahol egy csodás, romantikus vacsora várt rám. Most a föld fölött járok, jó végre ilyen boldognak lenni" – nyilatkozta a Blikknek.

Marcellina Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.