Oscar-gála: ezek voltak az idei év leggyönyörűbb ruhái a vörös szőnyegen

Oscar-gála ruhaköltemény legszebb vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 92. Oscar-gálán csodás ruhakölteményekben pompáztak a világsztárok. Összegyűjtöttük, kik voltak idén a legszebbek.

A világ lélegzetvisszafojtva figyeli minden évben, milyen outfiteket választanak a világsztárok a világ egyik legrangosabb eseményén, az Oscar-gálán. Idén a fehér és púder színek, valamint a fekete domináltak.

Összegyűjtöttük, idén kik voltak azok, akik elképráztatták a rajongókat csodás megjelenésükkel.

Scarlett Johansson

A gyönyörű világsztár igézően nézett ki pezsgő színű Oscar de la Renta ruhájában. Sosem nézett még ki ennyire jól a színésznő, akit a legjobb női mellékszereplő kategóriában is jelöltek.

Scarlett Johansson Forrás: Getty Images/(C)Kevin Mazur/(C)Kevin Mazur

Rebel Wilson

A gyönyörű színésznő élete első Oscar-gálája vol az idei. Nagyon sokat készült erre az alkalomra, arany ruhájában és kifejezettten neki készült gyémánt ékszereiben csak úgy tündökölt. Arról se feledkezzünk meg, hogy a közelmúltban 20 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg a világsztár.

Rebel Wilson Forrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] ( ([None]/Amy Sussman

Geena Davis

A 64 éves színésznő sokakat meglepett megjelenésével. Elképesztően festett és bár látszik rajta, hogy a közelmúltban alapos plasztikai beavatkozáson eshetett át, a végeredmény nagyon üdítő. Merészen dekoltált fekete estélyi ruhája pedig tökéletes választás volt a 92. Oscar-gálára.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Geena Davis attends the 92nd Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on February 09, 2020 in Hollywood, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images) Forrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None]

Molly Sims

A 46 éves modell-színésznő nyerte nálunk idén a legszebb és legszexisebb összeállítás címét. Merészen dekoltált púder színű ruhájában hihetetlenül festett a világsztár.

Molly Sims Forrás: FilmMagic/@2020 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz

Renee Zellweger


Az Oscar-díjra jelölt színésznő, akit Judy Garland életének megformálásáért jelöltek idén, csodásan festett hófehér Armani Privé aszimetrikus ruhaölteményében.

Renée Zellweger Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Amy Sussman

Brie Larson

Az amerikai színésznő egy púder színű, csillogó kövekkel kirakott Celine ruhát választott az alkalomra, amiben csak úgy tündökölt. Egyedül cipője volt rossz választás, ami teljesen összenyomta a lábujjait.

Brie Larson Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Amy Sussman

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.