Néhány napja ismét megpróbálta megölni magát a magyar bajnok,Takács János.

Takács János az 1979-es phanjeni asztalitenisz világbajnokságon szerzett aranyérmet, a magyar férfi válogatott tagjaként. Takács először jó pár évvel ezelőtt, svájci otthonában próbált meg véget vetni az életének. Akkor nagy mennyiségű gyógyszert vett be, ez a próbálkozás sikertelen volt, így utána azonnal felvágta az ereit. Miután megmentették az életét, a pingpongos kijelentette, hogy soha többé nem tesz ilyet és nem sietteti a halálát - írja a Bors.

Néhány nappal ezelőtt azonban megpróbálta elvágni a saját torkát, ám konkrét magyarázatot azonban nem talált a tettére.

Nagyon magam alatt voltam, pedig igazán nem volt okom arra, amit tettem. Illetve egy borzasztó dolog mozgatta a kezemet, amelyben egy éles kés volt, a pia. Valószínűleg azért lehettem 'bátor', mert Mr. Alkohol irányított. Szerencsére annyira nem voltam ügyes, vagy a kés nem volt elég éles, hogy visszafordíthatatlan hülyeséget csináljak – nyilatkozta az exsportoló.

Az újabb sikertelen próbálkozás után felhívta egyik barátját, aki azonnal a Honvéd Kórház ambulanciájára szállította. Ott kapott ellátást, majd onnan került át a pszichiátriára. Azt is hozzátette, hogy az alkoholnak örökre búcsút int.

Takács János bizakodó a felépülésével kapcsolatban és reméli, hogy hamarosan "szabadlábon" lesz, de ameddig gyógyszeres kezelést kap nem szeretné elhagyni a kórházat.

Forrás: Shutterstock