A napokban röppent fel a hír, miszerint a súlyosan bántalmazott Orosz Bernadett volt élettársa beperelte a nőt, amiért Bernadett a bántalmazás után egy Facebook posztban kiírta a férfi teljes nevét. 

A rendkívüli hír a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon jelent meg. Orosz Bernadettet, akit volt párja, a nyugalmazott katona felismerhetetlenségig összevert, beperelte a bántalmazója.

A férfi most ötmillió forintot követel tőle azzal az indokkal, hogy Bernadett nyilvános Facebook-posztban teljes nevén nevezte meg, mint bűnös elkövetőt, és ezzel megsértette a személyiségi jogait.

„Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre„ – olvasható a válasza a posztban dr. Gál Andrásnak, Bernadett jogi képviselőjének.

A Facebook-oldal egy megmozdulást is szervez március 8-ára, azaz nőnapra a Hősök terére Bernadettért, és a többi áldozatért.

A Ripost megkereste Bernadettet, aki elképedve fogadta a per hírét.

„Ez a pofátlanság csúcsa!Mivel nárcisztikus jellemvonásai vannak, így számítottam valami megtorlásra, hiszen minden hasonló jellemű személynél ez bekövetkezik: még neki áll feljebb, nem vállalja a felelősséget, és ő akar belőle hasznot húzni!„ -mondta Bernadett, aki még kártérítési pert sem indított.

5 millió forint kártérítést követel az összevert Bernadett volt élettársa.Forrás: Shutterstock

„Fenekestül felfordult az életem, és nem elég, hogy műtétekre kellett járnom, és a kórházi kezelés költéségét fizethettem, most már azt se fogom tudni, hogy épp melyik ügy miatt idéznek be tanúként. Nem lehet egy lapra tenni a személyiségi jogokat azzal a ténnyel, hogy meg akart ölni"– mondta a súlyosan bántalmazott nő, aki továbbra sincs jól.

„Úgy érzem a végén sikerülni fog, ha beleadok apai-anyait. Az igazságot képviselem, és hiszem, hogy végül a jó győz„ – tette hozzá bizakodva Bernadett.