Megszólalt a súlyosan bántalmazott Orosz Bernadett: "Számítottam valami megtorlásra"

Forrás: Shutterstock -
Orosz Bernadett verekedés beperelés bántalmazás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban röppent fel a hír, miszerint a súlyosan bántalmazott Orosz Bernadett volt élettársa beperelte a nőt, amiért Bernadett a bántalmazás után egy Facebook posztban kiírta a férfi teljes nevét. 

A rendkívüli hír a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon jelent meg. Orosz Bernadettet, akit volt párja, a nyugalmazott katona felismerhetetlenségig összevert, beperelte a bántalmazója.

A férfi most ötmillió forintot követel tőle azzal az indokkal, hogy Bernadett nyilvános Facebook-posztban teljes nevén nevezte meg, mint bűnös elkövetőt, és ezzel megsértette a személyiségi jogait.

„Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre„ – olvasható a válasza a posztban dr. Gál Andrásnak, Bernadett jogi képviselőjének.

A Facebook-oldal egy megmozdulást is szervez március 8-ára, azaz nőnapra a Hősök terére Bernadettért, és a többi áldozatért.

A Ripost megkereste Bernadettet, aki elképedve fogadta a per hírét.

„Ez a pofátlanság csúcsa!

Mivel nárcisztikus jellemvonásai vannak, így számítottam valami megtorlásra, hiszen minden hasonló jellemű személynél ez bekövetkezik: még neki áll feljebb, nem vállalja a felelősséget, és ő akar belőle hasznot húzni!„ -mondta Bernadett, aki még kártérítési pert sem indított.

5 millió forint kártérítést követel az összevert Bernadett volt élettársa. Forrás: Shutterstock

„Fenekestül felfordult az életem, és nem elég, hogy műtétekre kellett járnom, és a kórházi kezelés költéségét fizethettem, most már azt se fogom tudni, hogy épp melyik ügy miatt idéznek be tanúként.

Nem lehet egy lapra tenni a személyiségi jogokat azzal a ténnyel, hogy meg akart ölni"

– mondta a súlyosan bántalmazott nő, aki továbbra sincs jól.

„Úgy érzem a végén sikerülni fog, ha beleadok apai-anyait. Az igazságot képviselem, és hiszem, hogy végül a jó győz„ – tette hozzá bizakodva Bernadett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.