Így élte meg Németh Kristóf, hogy megkapta Gesztesi Károly szerepét

Forrás: Ez zsír!/Life TV -
színdarab szerep Németh Kristóf színház Gesztesi Károly megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf elárulta, teljesen meghatódott a Miniszter félrelép főpróbája alatt. A színész nemrég vette át Gesztesi Károly szerepét.

Németh Kristóf vette át a január elején elhunyt Gesztesi Károly szerepét a Bánfalvy Stúdió produkciójában, a Miniszter félrelép című darabban. A színész nemrég debütált miniszterként, és a Blikknek elárulta, egyáltalán nem volt könnyű feladat. Voltak olyan pillanatok a főpróba közben, amikor nemcsak ő, hanem az egész társulat elérzékenyült.

Mintha most eszméltem volna rá, hogy Karcsi már nincsen és hogy ez mennyire felfoghatatlan. Karcsi alakítása annyira egyedi és magával ragadó volt, hogy amikor a szöveget mondom, az ő hanglejtését is hallom. (...) Amikor Karcsi a jelenet végén kisétált, a hullát játszó színész utána kiáltott: „Még egy Shreket!" Most a főpróbán már azt kiáltotta: „még egy kis mesét", és ez a pillanat hirtelen nagyon nehéz lett. Nem is tudtuk folytatni, mindenkinek könnyek szöktek a szemébe" – nyilatkozta.

Németh Kristóf Forrás: Ez zsír!/Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.